Ons team

bestaande uit ingenieurs en bio-ingenieurs

Jean-François Gosse

Met zijn uitgebreide ervaring in strategieadvies en businesscreatie adviseert Jean-François Winch klanten bij de ontwikkeling, financiering en implementatie van hun groeistrategie.

Hij is tevens bestuurder van verschillende financiële en commerciële ondernemingen, en van social profit-organisaties, zowel op menselijk als op milieugebied.

Jean-François is handelsingenieur en heeft een diploma in toegepaste computerwetenschappen.

in 

Isaline Desclée

Isaline combineert advies- en bedrijfspraktijken met succesvolle ondernemerservaring.

Zij is gepassioneerd over het toepassen van haar analytische vaardigheden ter ondersteuning van duurzame managementgebieden. Zij is ook actief als bestuurslid in verschillende organisaties.

Isaline is burgerlijk ingenieur van opleiding, en ze heeft een MBA van Vlerick Business School en certificaten in bestuur en duurzaamheid van Guberna en Cambridge.

in 

Benoit Haag

Benoît is een expert in bedrijfsontwikkeling. Hij heeft een erkende ervaring in strategie, bestuur en financiering in bedrijven en organisaties voornamelijk in de landbouw- en voedingssector.

Creatieve bedrijfsontwikkeling is een dynamische manier om de wereld te verbeteren. Benoît is een "pragmatische beweger", zeer bezorgd over de huidige uitdagingen van onze natuurlijke hulpbronnen.

Hij is bio-ingenieur in de landbouwwetenschappen. Hij heeft ook een mastergraad in politieke economie.

in 

Tanguy Floor

Tanguy adviseert de klanten van Winch bij de ontwikkeling, de financiering en de uitvoering van hun innovatie- en internationaliseringsstrategie.

Hij heeft een grondige ervaring in de voorbereiding van financieringsaanvragen, het beheer van geïntegreerde technologische innovatieprojecten en de administratieve follow-up van gefinancierde projecten.

Hij is handelsingenieur bij ICHEC met een specialisatie in technologie management.


in 

Gilles Beauchamp

Gilles is bio-ingenieur in bos- en natuurbeheer en is afgestudeerd aan Gembloux Agro-Bio Tech. 

Hij gelooft in de ontwikkeling van systemen die een beter beheer en begrip van onze natuurlijke ecosystemen mogelijk maken. Voor hem moeten de opvoeding en het leven van de toekomstige generaties in het teken staan van een beter begrip van het milieu en van duurzame beheersmethoden. 

Gilles is verheugd om zijn professionele carrière bij Winch Projects te beginnen en zijn vaardigheden op het vlak van projectbeheer te verrijken.

in​​​​ 

Célestin Bribosia

Célestin is economist en behaalde een Advanced Master in European Business and Economic Policy aan de UCLouvain.

Hij is ervan overtuigd dat de huidige milieu- en maatschappelijke uitdagingen op een duurzame manier moeten geïntegreerd worden in de werking van de organisaties. Hij heeft zijn opleiding gericht op de sociale en circulaire economie.

Hij heeft ervaring in internationale samenwerking. Hij past zijn management- en strategievaardigheden binnen Winch en ontwikkeld ze verder.

 in 


Sandy Manfroy

Sandy is bio-ingenieur in landbouwwetenschappen, met een sterke belangstelling voor de analyse van de landbouwwaardeketen. 

Met een ruime ervaring in diverse werkomgevingen, leidt Sandy graag projecten in verband met ontwikkeling van industriële initiatieven. 

Zij voelt zich sterk betrokken bij de huidige milieu- en sociale uitdagingen. Zij stelt duurzame ontwikkeling centraal.

 in